Vu+ DUO 2, 2x DVB-S2, PVR - již nelze objednat - prodej skončil

Vu+ DUO 2 je multimediální Full HD satelitní přijímač s operačním systémem Linux vybavený dvěma satelitními DVB-S2 tunery. Jedná se vysoce výkonný satelitní přijímač pro náročné uživatele. Luxusní provedení s barevným grafickým TFT LCD 3,5" displejem a VFD displejem o velikosti 256×64 pixelů. Přehledné české menu.
Příjem programů

Příjem českých a slovenských programů nabídek Skylink, T-Mobile Televize, freeSAT (UPC Direct) je dostupný po vložení dekódovacího modulu Irdeto (k dispozici jsou dva CI sloty) a příslušné dekódovací karty. Při použití alternativního řídícího softwaru lze použít přímo zabudovaný dvojitý univerzální dekodér.

Záznam pořadů

Vu+ DUO 2 umožňuje záznam programů na vestavěný pevný disk (není součástí dodávky) nebo flash disk (externí pevný disk). Nahrávky jsou v dekódovaném tvaru. Možnost nahrávat několik HD programů současně ze dvou různých frekvencí. Chlazení zajišťuje originální ventilátor vyrobený pro tento přístroj. Možnost nahrávat na síťové úložiště (NAS).

Připojení k internetu

Vu+ DUO 2 lze připojit k internetu a využívat jako prohlížeč libovolných webových stránek, poslouchat internetová rádia apod. Po připojení k internetu je možné využívat i příjem hybridního vysílání HbbTV a nainstalovat řadu užitečných pluginů (doplňkových aplikací).

Multimédia

Vu+ DUO 2 podporuje přehrávání celé řady běžně používaných video souborů v HD kvalitě až do rozlišení 1080p. Podpora přehrávání hudebních souborů. Možnost zobrazovat obrázky přímo na vaší televizi. Pomocí bezdrátové klávesnice (není součástí dodávky) lze rychle a komfortně ovládat funkce televize, rádia a internetu. Funce HD PIP (obraz v obraze).

V případě využívání funkce PVR ready - nahrávání na externí zařízení, je zapotřebí připojit vhodný, kompatibilní a naformátovaný disk!

Výrobce negarantuje kompatibilitu se všemi volně dostupnými externími zařízeními (např. WIFI, USB, HDD, NAS), nabízenými na trhu spotřební elektroniky.

Obsah balení

- přijímač
- dálkové ovládání + baterie
- propojovací HDMI kabel
- český návod
- šroubky a propojovací kabel pro HDD
- síťová šňůra
- propojovací kabel satelitních tunerů

Rozměry přijímače

Šířka: 380,0 mm
Výška: 60,0 mm
Hloubka: 290,0 mm

Poznámka

Vu+ DUO 2 je dodáván v továrním nastavení bez úprav, s alternativním firmwarem je univerzální dekodér funkční se staršími kartami Cryptoworks nebo s novými ICE/Irdeto kartami Skylink (kromě Irdeto karet M7), T-Mobile Televize a freeSAT (UPC Direct) - funkcionalita není garantována.

Technické specifikace a obrázky jsou převzaty od výrobce a mají výhradně informativní charakter.

Proč nakupovat u nás?


Při nákupu nad 5 000 Kč doprava zdarma

Nejžádanější výrobky skladem, Máme vlastní expediční sklad

Zázemí kamenné prodejny, kde vám rádi poradíme

Možnost objednat si odbornou instalaci